Poznáme najlepšie svetové employer branding videá

Golden Clip Awards 2017, ocenenie pre najlepšie svetové video prezentujúce firmu ako zamestnávateľskú značku, pozná svojich víťazov. Najlepšie práce ocenili 27.4.2017 na World Employer Branding Day v Budapešti, kde sme mnohých z vás stretli????


Medzinárodná porota na čele s Brettom Minchingtonom sa zhodla na víťazovi z Holandska. Golden Clip Award si z Budapešti odniesol Alfonso Aunon Garcia zo spoločnosti Heineken za video Go Places. Táto ikonická značka tak opäť potvrdila, že nielen v rámci marketingovej komunikácie, ale aj pri prezentácii zamestnávateľskej značky dokáže vystúpiť z radu a prezentovať sa veľmi originálnym a neopozeraným štýlom.

 

 

Druhé miesto získalo video z nekomerčného sektora. Je skvelé vidieť, že aj štátne inštitúcie premýšľajú v kontexte moderných nástrojov a neboja sa investovať do takejto formy sebaprezentácie. Klobúk dole pred ministerstvom obrany Holandska a gratulácia k striebornému oceneniu!

 

 

Bronz putuje do Austrálie do spoločnosti GE za ich video Childlike imagination. Veľmi pekný pohľad na zamestnávateľa cez optiku dieťaťa a jeho predstavivosti.

 

 

Čo hovoríte na víťazné videá? Premýšľate nad uchopením svojej zamestnávateľskej značky? Ak chcete viac inšpirácie, máme pre vás dva skvelé tipy:

1.    Navštívte stránku www.goldenclipawards.com, kde môžete zdarma získať TOP 20 najlepších videí z tohto ročníka Golden Clip Awards. Inšpirácie viac než dosť na to, aby ste mohli svoje aktivity k zveľadeniu zamestnávateľskej značky posunúť ďalej.

2.    Prečítajte si blog Andreja Wintera, ktorý pre vás pripravil výber najzaujímavejších poznatkov z tohtoročných videí. V článku nájdete 8 inšpirácií pre vaše nové employer branding video.  

 

Dobrá správa na koniec: Golden Clip Awards pokračuje ďalej! Prípravy na ročník 2018 sa už začali, preto premýšľajte, inšpirujte sa a buďte odvážni pri tvorbe a prezentácii vašich zamestnávateľských značiek. Veríme, že v nasledujúcom ročníku pribudne ešte viac videí zo Slovenska a spoločne ukážeme svetu, že na to máme :)


Ďalšie informácie nájdete na stránkach www.goldenclipawards.com a www.worldemployerbrandingday.community