Accace Management s.r.o.

Accace je medzinárodná outsourcingová a poradenská spoločnosť, ktorá poskytuje profesionálne služby v oblasti účtovníctva, miezd, daňového a právneho poradenstva. Accace bol založený v roku 2006 na Slovensku, kde aj v súčasnosti sídli jeho centrála. Momentálne Accace medzinárodne zamestnáva takmer 600 zamestnancov a má zastúpenie v 13 krajinách Európy. Len na Slovensku Accace zamestnáva viac ako 120 zamestnancov a každoročne sa radí medzi TOP 10 najväčších poradenských firiem podľa týždenníka TREND.

 

Kontaktná osoba:

Ing. Jana KAMARÝTOVÁ

Group HR Director

 

Jana vyštudovala personálny manažment a skúsenosti v rôznych oblastiach HR získava už 15 rokov. Kariéru v HR začínala v spoločnostiach Lugera&Maklér a Slovanet. Osem rokov pôsobila v spoločnosti Hewlett-Packard ako HR Business Partner. Viedla Leadership Development programy a vytvorila úspešný celofiremný Mentoringový program. Okrem rozvoja zamestnancov sa venovala pracovno-právnej legislatíve, akvizícii zamestnancov pri zlúčeniach a deleniach spoločnosti a vyjednávaniu so zamestnaneckou radou. Od novembra 2018 koordinuje HR v skupine spoločností Accace na pozícii Group HR Director. Medzi jej aktuálne projekty v Accace patrí zavedenie kultúry spätnej väzby, aktívne žitie hodnôt spoločnosti v každodennom živote a rozvoj zamestnancov v súlade so slobodou a šťastím zamestnancov 21. storočia. Mimo práce sa rozvíja v organizácii LEAF, kde je členom programu DELTA pre mladých profesionálov v biznise so zameraním na adaptívny, etický a autentický leadership.

 

Kontakt: jana.kamarytova@accace.com

 

 

 

Prečo ste sa rozhodli stať súčasťou nás HRcomm-ákov?

V dnešnej dobe rýchlych neustálych zmien je nevyhnutné rýchlo na ne reagovať. Byť inšpiratívny, vzdelávať sa a to nie je možné sám. Sme silnejší, ak spolupracujeme v kvalitnej komunite a preto chceme byť súčasťou HRcomm.

 

Čo chcete pre HR komunitu urobiť?

Aktívne sa zapájať do aktuálnych tém najmä v rámci klubu v Bratislave alebo v Západoslovenskom klube. Podeliť sa o naše skúsenosti. Pomáhať tvoriť nové nápady a zlepšenia.

 

S akými témami sa chcete s nami podeliť?

V súčasnosti sa radi podelíme o zmene firemnej kultúry. Máme nové firemné hodnoty, ktoré si zamestnanci napriek našej medzinárodnej veľkosti vytvorili sami. Celý rok sme sa intenzívne venovali kampani, kde sme si hodnoty premietali do správania, ktoré prejavujeme v skutočných každodenných činnostiach. Postupne zavádzame zmeny, ktoré veríme, že nás časom privedú ku kultúre dospelej firmy.