ConsiliumConsulting, s.r.o.

ConsiliumConsulting je poradenská spoločnosť pôsobiaca v oblasti  riadenia ľudských zdrojov. Okrem iných poradenských služieb v oblasti HR sa venuje hlavne oblasti executivesearch, kariérovému poradenstvu a pracovnej psychodiagnostike. 
Poslaním spoločnosti je pomôcť jednotlivcom a organizáciám rásť, rozvíjať sa a uvoľňovať svoj potenciál tak, aby naplnili svoju víziu a poslanie a stali sa nielen úspešní ale i výnimoční.

 

 

Kontaktná osoba: 
Vladimír KOŠA
výkonný riaditeľ

 

Vladimír je zakladateľ, majiteľ a konateľ spoločnosti ConsiliumConsulting, s.r.o. od  júla roku 2005. Predtým pôsobil na manažérskych pozíciách v oblasti obchodu, firemného a retailového bankovníctva (Bank AustriaCreditanstalt, Tatra banka) a riadenia ľudských zdrojov (VÚB banka). Má vyše 14 ročnú prax v oblasti riadenia ľudských zdrojov.

 

Kontakt: kosa@consilium.sk


Prečo ste sa rozhodli stať súčasťou nás HRcomm-ákov?

HRcomm si získalo od svojho vzniku veľmi dobrú reputáciu, poznám osobne viacero členov- skvelých odborníkov aj ľudí, s ktorými sa stretávam na mnohých odborných podujatiach. Oslovila ma možnosť vzájomného zdieľania nových trendov a výmeny skúseností v oblasti HR a možnosť zúčastňovať sa na zaujímavých podujatiach, ktoré HRcomm organizuje. 


Čo chcete pre HR komunitu urobiť?
Ak budem môcť rád prispejem svojimi skúsenosťami z oblasti HR, práce v priestore trhu práce a prepojenia medzi biznisom a HR v rôznych sektoroch trhu.


S akými témami sa chcete s nami podeliť?
Najbližšie sú mi témy ako HR poradenstvo, executivesearch, recruitment, vzdelávanie a rozvoj, koučing, pracovná psychodiagnostika a kariérové poradenstvo.