DOXX - Stravné lístky spol. s r. o.

Sektor: Obchod (FMCG, Retail); Poradenstvo, vzdelávanie; Služby; Verejný sektor
Regionálne kluby: HRcomm klub STRED
Domovská stránka: www.doxxlistky.sk

 

Hlavný predmet činnosti:

 

DOXX – Stravné lístky už dávno nie sú len Stravenky. Sme slovenská firma a zamestnancom a zamestnávateľom prinášame celý svet zamestnaneckých výhod. Uvedomuje si, že budúcnosť spoločností je postavená na kvalite a spokojnosti zamestnancov. O kvalitu sa stará vzdelávanie, o spokojnosť a pohodu sa chceme starať my, „fpoho“. Snažíme sa vytvárať taký systém služieb, ktorý zvýši efektivitu práce s dôrazom na sociálne, osobné a duševné pohodlie zamestnanca.

Napriek tomu, že väčšinu nášho života trávime v práci sme presvedčení, že práca nemusí byť až tak náročná, nepríjemná a stresujúca. Našim cieľom je, aby sme pomohli našim klientom zvyšovať mieru spokojnosti zamestnancov. Chceme, aby zamestnanci chodili do práce radi, aby boli vnútorne pozitívne nastavení, aby nielen dávali, ale aj dostávali. Nech okrem príjemného pracovného prostredia cítia, že sa o nich niekto zaujíma a stará. Keď sa zamestnanec cíti v pohode, tým prirodzene podáva lepší výkon a má väčšiu chuť rozvíjať svoj talent.

Spoločnosť DOXX-Stravné lístky je čisto slovenská spoločnosť, s viac ako 20 ročnou históriou. Bola založená v Žiline, kde sa stále nachádza aj jej centrála. Okrem bohatej ponuky benefitov ponúka klientom aj pravidelné poradenské služby v oblasti zabezpečenia stravovania zamestnancov. Je súčasťou významnej skupiny firiem, známej ako Skupina DOXX. Zastrešuje značky DOXXbet, fpoho, 24pay, Hotel Dubná Skala****, Super Jedlo, Nadácia DOXX, CODIUM a ďalšie. Naše značky sú celoslovensky známe a obľúbené. Zabezpečujú platobné služby, tipovanie, hotelové služby a taktiež podporujú množstvo prospešných projektov v športovej a sociálnej oblasti.

 

 

Kontaktná osoba:

Katarína CHABREČKOVÁ

HR manager

 

Už v čase, keď som sa rozhodovala pre vysokoškolský študijný odbor, som cítila, že jedného dňa chcem pracovať s ľuďmi a pre ľudí. Komplexnosť takejto práce som považovala istým spôsobom za umenie.

Priamo v oblasti HR som začala pracovať v roku 2012 v automobilovom priemysle, kde som mala možnosť vstúpiť do sveta personalistiky a ľudských zdrojov, pochopiť CSR zamestnávateľa, ktorá je  postavená aj na spôsobe náboru zamestnancov, načúvaniu a udržateľnosti zamestnancov - najlepších talentov, spolupráci s rôznymi inštitúciami a vysokých požiadavkách kladených na kvalitu.

Napriek tomu, že úloha a celkové vnímanie dôležitosti HR sa v priebehu týchto rokov výrazne menili, bola som presvedčená, že táto práca nebude pre mňa len zamestnaním, ale aj povolaním. Byť súčasťou korporátnej spoločnosti, aktívne zasahovať do diania a stratégie celej firmy, bolo pre mňa vynikajúcou skúsenosťou pre moje ďalšie pôsobenie v tejto oblasti. Často neľahká úloha pozorovateľa, mediátora, psychológa, ktorý musí nájsť kompromisy, riešenia vedúce k spokojnosti na oboch stranách, pomôcť definovať potreby a nájsť spôsob, akým rozvíjať v našich zamestnancoch talent, sebadôveru a spokojnosť; aj toto sú roly, ktoré sú častokrát pre mňa veľkou výzvou.

Veľmi ma teší, že dnes môžem byť súčasťou veľkej rodiny „fpoho“ a spoločne s ostatnými kolegami – odborníkmi sa pokúsiť naplniť víziu pozitívneho vnútorného nastavenia zamestnancov a ich presvedčenia, že chodiť do práce nemusí byť len povinnosť, ale môže to byť úplne „fpoho“.

 

 

Prečo ste sa rozhodli stať súčasťou nás HRcomm-ákov?

HR komunitu vnímame ako jedinečné združenie, prostredie, pre výmenu cenných informácií v tak komplexnej a širokej oblasti akou sú ľudské zdroje. Aj u nás vo „fpoho“ chceme vytvoriť moderné HR, inšpirovať sa najlepšími z najlepších, aby sme dokázali vytvoriť atraktívnu spoločnosť pre zamestnancov a aj tým napĺňať víziu „fpoho“ interného sveta.

 

Čo chcete pre HR komunitu urobiť?

Veríme, že okrem získania nových inšpirácií vieme ponúknuť náš pohľad a zaujímavé námety zo sveta zamestnaneckých benefitov a ostatných služieb, ktorým sa venujeme. Okrem zdieľania informácií, máme možnosť poskytnúť priestory pre konferencie a vytváranie partnerstiev v luxusnom prostredí jednej z našich prevádzok Boutique Hotel Dubná Skala**** v Žiline.

 

S akými témami sa chcete s nami podeliť?

Aj napriek tomu, že naša spoločnosť je spájaná hlavne s témou stravovania zamestnancov, ktorej sa venujeme dlhé roky, našim kreatívnym myslením sa neustále snažíme vytvoriť nové možnosti a trendy v oblasti zamestnaneckých benefitov, o ktoré sa radi podelíme.