humancraft s.r.o.

Sektor: Poradenstvo, vzdelávanie

Regionálne kluby: HRcomm klub BRATISLAVA

Domovská stránka:  www.humancraft.sk

 

Hlavný predmet činnosti:

humancraft je československá vzdelávacia a poradenská firma, ktorá sa zameriava na rozvoj organizácií, tímov, manažérov i jednotlivcov. V roku 2020 sa oddelili od medzinárodnej firmy DEVELOR, aby začali budovať vlastnú značku humancraft. Od iných vzdelávacích agentúr humancraft odlišuje práve znalosť jazyka veľkých firiem. Rozumejú ich prostrediu, ich potrebám a rozvojové programy pre nich designuje tak, aby tieto potreby reflektovali. Tým humancraft má celkom cca 30 ľudí. Špičkoví lektori, špičková podpora, a excelentná realizácia zaisťuje humancraftu pozíciu na špičke v oblasti osobného a firemného rozvoja.

humancraft veľa stavia na vzťahoch a verí, že dobré vzťahy vo vnútri firmy sú benefitom pre ich zákazníkov. Veria tiež, že kúsok toho priateľstva, neformálnosti, otvorenosti a dobrej nálady dokážu svojim zákazníkom pri spolupráci odovzdať.

A prečo práve humancraft? Ľudia sú tým najdôležitejším faktorom pre úspech v biznise. Aj preto „human“. A kvalitná práca s ľuďmi je skutočné remeslo robené poctivo a s vášňou. A aj preto „craft“.

 

 

Kontaktná osoba:

Martin HOIDAR

Partner & Key Account Manager

 

Martin je spoluvlastníkom humancraftu, kľúčovou postavou nášho salesu, trénerom, facilitátorom a nesie hlavnú zodpovednosť za rozvoj nášho pôsobenia na Slovensku. Všetci klienti, ktorí s ním pracujú, dobre vedia, že sa radšej pretrhne, než aby im odmietol podať pomocnú ruku. Je pragmatický, praktický, úprimný a férový a miluje, keď s ním takto jednajú aj ostatní. U nás vo firme Martinovi nikto nepovie inak ako Hoidy. Je životným optimistom a veľkým pohodárom, a tak pokiaľ ho pristihnete so zlou náladou, máte od nás tréning zadarmo. Doma má teraz malého nezbedníka Viktora a ešte menšiu princezničku Klárku.

 

Prečo ste sa rozhodli stať súčasťou nás HRcomm-ákov?

Existovať ako firma na Slovensku a nebyť súčasťou HRcomm a Open HR fórum? To by bolo čisté šialenstvo.

Neboli sme si spočiatku istí tým, ako nás, Čechúňa, na Slovensku prijmete. Ale hneď po prvom spoločnom stretnutí sme boli takí nadšení otvorenosťou, priateľskosťou, srdečnosťou a láskavosťou, že všetky obavy boli fuč. Prvým človekom, ktorého sme v rámci HRcomm spoznali, bola zhodou okolností práve Ľuďka Guerin, a tak sa asi ani nemožno čudovať tomu, že od toho okamihu to bola len otázka času, kedy sme vyplnili prihlášku a netrpezlivo čakali, až sa staneme hrdými členmi HRcomm, z čoho máme veľkú radosť.

 

Čo chcete pre HR komunitu urobiť?

humancraft je firmou, ktorá si predsavzala, že svojim klientom pomáha dosahovať výsledky a to cez to najdôležitejšie, ich vlastných ľudí. Chceme tak všetkým členom HRcomm pomáhať komplexne na všetkých úrovniach, kde ľudia ovplyvňujú výsledky ich firiem. Skrátka chceme vám pomáhať rozvíjať vašich ľudí a váš biznis. Online aj offline. 

 

S akými témami sa chcete s nami podeliť?

Naším poslaním je rozvoj a vzdelávanie. Ponúkame špičkovú diagnostiku, poradenstvo, tréning, koučing, mentoring atď. Radi sa podelíme a best practice, aktuálne trendy, inovácie a ponúkneme inšpiráciu.