HYDAC Electronic, s.r.o.

Sektor: Výroba
Regionálne kluby: HRcomm klub STRED
Domovská stránka: www.hydac-electronic.sk

 

Hlavný predmet činnosti:

Spoločnosť HYDAC Electronic pôsobí na Orave od roku 2001. Sme súčasťou medzinárodne pôsobiacej skupiny HYDAC založenej v Nemecku v roku 1963, ktorá je dnes medzinárodným podnikom s tisíckami zamestnancov a so stovkami obchodných a servisných pobočiek. Portfólio výrobkov HYDAC Electronic predstavujú najmä komponenty do hydraulických systémov, ktoré sa ďalej využívajú v poľnohospodárstve, stavebníctve i v automobilovom priemysle. Naše výrobky expedujeme do celého sveta. Môžeme sa pochváliť vysokou úrovňou automatizácie a robotizácie procesov. Z pohľadu finančného zdravia sa pravidelne umiestňujeme na popredných miestach v rebríčku TOP 10 firiem Žilinského kraja.

 

 

Kontaktná osoba:

Ing. Jana KAPALA ŠTEFANCOVÁ 

HR Špecialista

 

„ ...o tom, že ma baví práca s ľuďmi, som vedela už pred výberom študijného zamerania: Personálny manažment. Po promóciách v r. 2009, som sa stala súčasťou retailového Management trainee programu v TESCO Stores SR, a.s.. Skúsenosti, ktoré som tu získala ako čerstvý absolvent, sa nedajú porovnať s teóriou skrípt. Dôvera, ktorú do mňa vkladala moja nepriama nadriadená, Mirka Rychtárechová, bola pre mňa hnacím motorom.

 

Osud na zavial na sever Slovenska, kde sú možnosti aj postavenie HR iné v porovnaní s BA podmienkami. Zaumienila som si, že dokážem priniesť kvalitu a profesionalitu lokálnym firmám. 3 roky som pôsobila ako Špecialista personálnej práce v strojárskom odvetví, kde mi organizačné zmeny následne otvorili širšie pole kompetencií v podobe role Account Managera v elektrotechnickej Britskej výrobnej spoločnosti.

 

Užívala som si zrovna materské povinnosti, keď ma milo prekvapil telefonát od mojej súčasnej skvelej nadriadenej, že hľadá skúsenú posilu do novovzniknutého personálneho oddelenia v HYDAC Electronic, s.r.o. (nakoľko  od založenia spoločnosti až do cca 300 zamestnancov fungovalo len mzdové oddelenie). Tak sa tu realizujem už 2-hým rokom a stále nachádzam podnety, ako robiť veci inak :)“

 

 

Prečo ste sa rozhodli stať súčasťou nás HRcomm-ákov?

Byť súčasťou komunity HRcomm vnímam ako prestíž. Byť v obraze a sledovať trendy v meniacom sa prostredí.

 

Čo chcete pre HR komunitu urobiť?

Možno časom predstaviť niektorý úspešne implementovaný projekt.

 

S akými témami sa chcete s nami podeliť?

  • ponuka benefitov, ktorú zamestnanci oceňujú
  • meno zamestnávateľa v lokálnych podmienkach
  • priateľská pracovná atmosféra a úcta
  • medzinárodný tím v špecifickom geografickom prostredí a naša snaha o ich inklúziu