KROS a.s.

Sektor: IT, telekomunikácie

Regionálne kluby: HRcomm klub STRED

Domovská stránka: www.kros.sk

 

Hlavný predmet činnosti:

Sme KROS, sme rodina a sme tu pre našich zákazníkov. Na trhu sme už viac ako 25 rokov, ctíme si tradície, ale i tak sme stále mladí a hraví. Začínali sme od nuly a poctivou prácou sme sa dopracovali až na lídra v oblasti ekonomického, stavebného a znaleckého softvéru – softvéru pre ľudí. Baví nás pomáhať, preto naše produkty stále vylepšujeme. Tešíme sa, keď sú zákazníci spokojní a aj ich úspech nás posúva ďalej.

 

Kontaktná osoba: 

Monika SCHESTÁGOVÁ
Personálna manažérka 

 

Monika pracuje na pozícii HR manažéra v KROSe od júna 2018. V oblasti personalistiky pôsobí od roku 2008. V KROSe sme presvedčení o tom, že naši zamestnanci a klienti si zaslúžia úctu a slušnosť. Ak to majú, dokážu zázraky. Cieľom HR v KROSe je spoluvytvárať prostredie, v ktorom môžu naši krosáci vytvárať zmysluplné veci, rásť, zabávať sa pritom... a byť sami sebou.

 

Prečo ste sa rozhodli stať súčasťou nás HRcomm-ákov?

V zdieľaní skúseností a vzájomnej pomoci vo firme ale aj s inými firmami vidíme veľký význam. Zvládať nové trendy, prístupy a zručnosti, alebo sa v nich aspoň orientovať môže byť vďaka takejto komunite jednoduchšie a efektívnejšie. Veríme, že si tu HR ale aj iní kolegovia nájdu spriaznené duše a inšpiráciu.

 

Čo chcete pre HR komunitu urobiť?

Radi prispejeme tým, čo nám aj ostatným členom HRcommu bude dávať zmysel. Vybudovať si vzájomné vzťahy a dôveru chvíľu potrvá, no ideme do toho s otvorenou mysľou a srdcom. ????

 

S akými témami sa chcete s nami podeliť?

Sme navonok normálna firma, no je pár vecí, ktoré nerobíme zaužívaným spôsobom. Napr.: