MEDDI hub s.r.o.

 

 

 

 

Sektor: Služby

Regionálne kluby: HRcomm klub BRATISLAVA

Domovská stránka:  www.meddi.com

 

 

Hlavný predmet činnosti:

Spoločnosť MEDDI hub s.r.o. ktorá je dcérskou spoločnosťou úspešnej firmy MEDDI hub a.s. v Českej republike a vyvinuli telemedicínsku aplikáciu MEDDI. Aplikácia MEDDI umožňuje bezpečné spojenie pacienta a lekára prostredníctvom video hovoru alebo chatu, ktorý je šifrovaný na oboch stranách komunikácie. To znamená, že iba lekár a pacient majú prístup k zdieľaným informáciám. V aplikácii sa užívatelia tiež ľahko objednajú k lekárovi alebo si od lekára zaistia potrebné potvrdenia, vystavenie receptu alebo žiadanky. Lekár má vďaka MEDDI prístup k zdravotným informáciám pacienta, jeho liekovým a očkovacím záznamom a môže si ľahko zakladať nových pacientov do e-kartotéky. Aplikácia mu taktiež umožňuje rýchlo a efektívne s pacientmi komunikovať, nazerať do ich záznamov, vybavovať ich požiadavky a uzatvárať prípady so zaslaním lekárskej správy emailom.

 

Kontaktná osoba:

Jiří PECINA
zakladateľ a majiteľ


Jiří Pecina hovorí, že už si peniaze zarobil. A získal tým roky času na to, aby si splnil dlhoročný sen: priviedol do Česka skutočnú telemedicínu. Založil firmu MEDDI hub a po štyroch rokoch vývoja predstavuje MEDDI app. Telemedicínsky projekt, ktorý už pritiahol niekoľko tisíc lekárov a každý deň ešte o pár viac. Štyridsaťtriročný podnikateľ očakáva prevratné zmeny.

 

 

Prečo ste sa rozhodli stať súčasťou nás HRcomm-ákov?

V Českej republike sme sa zúčastnili nespočetného množstva rôznych HR konferencií a stretli sme veľa zaujímavých ľudí. Hľadali sme podobné miesto alebo komunitu aj na Slovensku aby sme mohli rozšíriť pole pôsobnosti.

 

Čo chcete pre HR komunitu urobiť?

Je našim záujmom byť členom komunity, v rámci ktorej existuje priestor na výmenu skúsenosti. V našom prípade ide o skúsenosti s úspešnou implementáciou telemedicínskej aplikácie na slovenský trh. Pre HR komunitu vieme priniesť aj benefit networkingu, keďže máme na Slovensku, ale aj v zahraničí, množstvo partnerov.

 

S akými témami sa chcete s nami podeliť?

Priniesli sme absolútnu novinku na slovenský trh práce a skvelý benefit pre zamestnávateľov, ktorý možu poskytnúť svojím zamestnancom. Firmy sa čím ďalej tým viac orientujú na wellbeing svojich zamestnancov a zdravie je nakoniec to najcennejšie, čo máme.