MICHATEK k.s.

Výrobná spoločnosť Michatek, k.s. Michalovce , dcérska spoločnosť nemeckého koncernu Gronbach, sa na Slovensku v oblasti strojárskeho priemyslu etablovala už v roku 2004.  Ťažiskom našej výroby je  spracovávanie nerezových oceľových plechov a zhotovenie kompletných spotrebičov do zabudovateľných kuchynských zostáv pre klientov prémiového segmentu.  Nosným produktom je zabudovateľný kuchynský spotrebič  - ohrevná zásuvka. Zákazníkom ponúkame  vysokú kvalitu zodpovedajúcu najmodernejším štandardom v top segmente. Naše maximálne úsilie smerujeme, samozrejme, aj k naplneniu našej vízie – stať sa zaujímavým, spoľahlivým a úspešným zamestnávateľom. Starostlivosť o ich spokojnosť zamestnancov, ich zdravie a dobré sociálne zázemie je pre nás veľkou výzvou a záväzkom zároveň. Sme si vedomí toho, že bez profesionality a správneho prístupu sa nám nedokážeme  vybudovať kvalitný, lojálny a spokojný tím. V troch výrobných halách u nás v súčasnosti pracuje vyše 300 zamestnancov.

 

Kontaktná osoba:

Lenka MAĽAROVÁ

Personálne oddelenie, sekretariát

 

"Niekoľko rokov som pôsobila v zahraničnej spoločnosti na pozícii asistent CEO, čo bolo výborným odrazovým mostíkom pre súčasnú pozíciu. Ponuka zo spoločnosti Michatek, k.s bol pre mňa veľká výzvou  po stránke profesionálnej ako i osobnostnej.  Pôsobím tu už päť rokov. Za toto obdobie sa z malej spoločnosti stal aj prínosom oddelenia HR významný a žiadaný zamestnávateľ. Veľmi ma teší, že k tomu prispievame svedomitou prácou, implementáciou nových procesov. V tíme napredujeme v zefektívňovaní HR, zavádzame nové projekty a rozvíjame aktivity na spestrenie pracovného života zamestnancov, budujeme stabilné firemné zázemie. Spokojnosť ľudí pre nás maximálnym vyvážením zodpovednej a náročnej práce."

 

kontakt: lenka.malarova@michatek.sk

 

 

 

 

 

Prečo ste sa rozhodli stať súčasťou HRcomm?
Komunitu HRcomm sme objavili pred niekoľkými rokmi. Ako hostia sme sa zúčastnili na konferenciách na Chopku a tie si nás hneď si nás získali.  Spoznali sme viacero odborníkov z HR-oblasti, zaregistrovali sme zaujímavé témy, v ktorých by sme radi napredovali, v budúcnosti rozvinuli a aplikovali aj v našom prostredí. Sme si istí, že ich kontinuálne zapracovanie do stratégie HR bude prínosom pre náš manažment i celé osadenstvo.

 

Čo chcete pre komunitu urobiť?
Chceme sa zapojiť do projektov a diskusií na rôzne témy a prispieť k budovaniu  kvalitnej HR platformy.

 

S akými témami sa chcete s nami podeliť?
Radi prispejeme svojimi skúsenosťami v oblasti hiringu  zamestnancov, so skúsenosťami pri budovaní brandingu a HR stratégie, radi si vymeníme aj  skúsenosti z oblasti duálneho vzdelávania, teda  ako si vychovať vlastných zamestnancov skrz mládež.