Regional Card Processing Centre, s.r.o.

Sektor: IT, telekomunikácie
Regionálne kluby: HRcomm klub BRATISLAVA
Domovská stránka: www.ri-rpc.sk

 

Hlavný predmet činnosti:

RPC je poskytovateľ IT služieb pôsobiaci v odvetví bankových platieb v rámci skupiny Raiffeisen Bank International. Sme jednou z najväčších spracovateľských spoločností v tejto oblasti v regióne. Spracovávame 1 miliardu transakcií ročne. Slúžime ako centrum pre vydávanie a akvizíciu kariet, digitálne platby, bezpečné spracovanie transakcií kartami a platobnými zariadeniami Raiffeisen bánk. Okrem Tatra banky na Slovensku sme hrdí, že medzi našich klientov môžeme zaradiť Raiffeisen Bank z Rakúska, Albánska, Bulharska, Českej republiky, Chorvátska, Maďarska, Rumunska, Srbska a Kosova s neustálym rastom zákazníckej základne. Dvojciferný nárast objemu spracovania transakcií a prinášanie nových, inovatívnych platobných technológií v rámci európskeho regiónu zaručuje našim zamestnancom, že sú súčasťou mnohých zaujímavých projektov s bankami Raiffeisen vo viacerých krajinách strednej a východnej Európy. Dodávame jedinečné priekopnícke riešenia, ktorých výsledkom sú ocenenia „1. na trhu“, čo znamená, že naša práca je uznávaná a oceňovaná v celom regióne. RPC je multikultúrna firma z vyše 230 zamestnancami. Radi podporujeme mladých talentovaných ľudí z rôznych kútov sveta, čoho dôkazom je že máme momentálne zastúpenie 8 národností.

 

Kontaktná osoba:

Ing. Brigita MEZEIOVÁ

Head of HR

 

Mám takmer 20- ročné skúsenosti v HR. Pôsobila som vo firmách z oblasti retailu,  financií a aj IT. Mám skúsenosti aj s prácou v EMEA regióne. Momentálne pôsobím na pozícii Head of HR v RPC. Rada budujem nové tímy a nastavujem fungovanie HR oddelenia a procesy od základov. Som veľký fanúšik automatizácie HR procesov.

Mojim hlavným cieľom je vždy vybudovať fungujúce a dôveryhodné HR oddelenie, ktoré je súčasťou dôležitých rozhodnutí  a v neposlednom rade , miesto kde sa ľudia cítia dobre.

 

Prečo ste sa rozhodli stať súčasťou nás HRcomm-ákov?

Chceme byť súčasťou HR komunity. Radi zbierame nové inšpirácie, spoznávame nových ľudí. Zároveň vieme aj my ponúknuť naše skúsenosti a posilniť povedomie o HR oblasti a to hlavne z IT sveta.

 

Čo chcete pre HR komunitu urobiť?

Priniesť inšpirácie z IT sveta a sveta , kde je všetko možné a kde sa musíte prispôsobovať neustále meniacim sa podmienkam.

 

S akými témami sa chcete s nami podeliť?

Radi sa podelíme o našu skúsenosť z oblasti náboru IT ľudí a aj ako budovať HR oddelenie a procesy, ktoré pomáhajú firme pri rýchlom raste. V našom tíme máme naozaj skúsených HR- istov, ktorí majú široký záber. Zaujíma nás aj oblasť vzdelávania ľudí v HR oblasti, radi by sme ponúkli naše skúsenosti a vedomosti z HR do škôl a univerzít.