sli.do s. r. o.

Sektor: služby

Regionálne kluby: HRcomm klub BRATISLAVA

Domovská stránka: http://www.sli.do

 

Hlavný predmet činnosti:

Slido je aplikácia, ktorá slúži na interakciu publika pri živých i online stretnutiach a podujatiach. Naša vízia je transformovať ako fungujú meetingy a eventy na celom svete. Od 2012 bolo Slido využité na viac ako 1.2 miliónoch podujatí viac ako 55 miliónmi ľudí. Spolu s tímom 170+ ľudí sa snažíme dokázať, že aj zo Slovenska sa dá vybudovať svetová firma.
Slido je integrované s video konferenčnými a prezentačnými platformami ako je Microsoft Teams, PowerPoint či Google Slides. 

 

Kontaktná osoba: 

Silvia ERDÉLYIOVÁ
Talent Acquisition & Internal Communication Specialist 

 

Po krátkom pôsobení na Talent Acquisition oddelení v korporáte sa Silvia pridala do Slido v roku 2018, kde bola až do roku 2020 jediným full-time recruiterom. V tom istom roku si zobrala na starosť aj oblasť Internej komunikácie a tejto dvojkombinácii pozícií vďačí za veľký prehľad vo firme. Oblasť HR zbožňuje hlavne kvôli tomu, že je neskutočné, aký má dopad na firmu a jej napredovanie. 

 

Prečo ste sa rozhodli stať súčasťou nás HRcomm-ákov?

Verím v silu kvalitnej komunity a zdieľania vedomostí a skúseností. Mnoho z nás sa pasuje s podobnými problémami a verím, že spoločne dokážeme oveľa väčšie veci ako osamote. Takisto sa teším na spoznávanie ľudí s podobnými záujmami, ktorí mi určite pomôžu zároveň rozšíriť moje obzory. 

 

Čo chcete pre HR komunitu urobiť?

Veľmi radi sa podelíme o akékoľvek know-how, ktoré sme nadobudli počas nášho fungovania na trhu. Či sa jedná o stavanie tímu, onboarding nováčikov, internú komunikáciu či škálovanie operácií. 
Ako odborníci na interakciu a eventy samozrejme radi pozdieľame aj rôzne tipy- či už naše, alebo od našich zákazníkov. Veríme, že v našom tíme je kopec inšpiratívnych a šikovných ľudí, ktorí sa veľmi radi o svoje skúsenosti podelia či pomôžu, ako sa len dá. :)

 

S akými témami sa chcete s nami podeliť?

Radi porozprávame o čomkoľvek v rámci HR agendy alebo meeting dizajnu. Ak vás ale zaujíma niečo iné, veríme, že nájdeme v našich kruhoch expertov aj na iné témy :)