Vallora s.r.o.

Sektor: Služby; Výroba
Regionálne kluby: HRcomm klub ZÁPAD
Domovská stránka: 

 

Hlavný predmet činnosti:

Spoločnosť Vallora poskytuje vzdelávanie, koučing a konzultácie v oblasti HR.

 

 

Kontaktná osoba:

Ing. Zuzana Gajdošová
konzultant, odborný poradca

 

Zuzana študovala v odbore Personálny manažment a riadenie ľudských zdrojov na Univerzite A. Dubčeka v Trenčíne. Od roku 2006 na pozíciách HR manažér / HR Business Partner v kombinácii s rolou školiteľ, facilitátor, kouč. Už počas štúdia sa začala intenzívne venovať vzdelávaniu v oblasti koučingu, nakoľko už od začiatku pôsobenia na manažérskej pozícii cítila, že by sa chcela venovať rozvoju ľudského potenciálu inak, ako bolo v tej dobe zvyčajné. Prešla programom Systemický manažment a koučing a Brief koučing. Počas štúdia v PwC Akadémii v roku 2016 získala medzinárodný certifikát v oblasti Riadenia ľudských zdrojov v organizácii a stala sa CIPD Associate.  Svoje zanietenia pre aplikáciu lean do všetkých procesov, koučingových nástrojov a rozvoja potenciálu ľudi  aplikuje pri facilitácii workshopov, mentoringu, nastavovania fungovania tímov a HR procesov. Vo svojom súkromnom čase sa aktívne zaujíma o témy ako regeneratívny prístup riadenia organizácií, nenásilná komunikácia, permakultúra a community building a koučing v spojení s pohybom.

 

 

Prečo ste sa rozhodli stať súčasťou nás HRcomm-ákov?

Po rokoch členstva prostredníctvom spoločností, v ktorých som pracovala na HR manažérskych pozíciách a prechodom do samostatnej praxe cez svoju vlastnú spoločnosť,  mi prišlo úplne prirodzené, že zostanem členom aj naďalej.

 

Čo chcete pre HR komunitu urobiť?

Podporovať sieťovanie HRcomm a predávať svoje 20 skúsenosti v oblasti HR.

 

S akými témami sa chcete s nami podeliť?

Vzdelávanie vo výrobných spoločnostiach, Regeneratívny leadership, využívanie nástrojov rešpektujúcej a autentickej  komunikácie v tímoch.