VISSIM s.r.o.

Sektor: IT, telekomunikácie; Výskum a vývoj
Regionálne kluby: HRcomm klub VÝCHOD
Domovská stránka: www.vissim.no

 

Hlavný predmet činnosti:

Vissim je nórska technologická spoločnosť, ktorá sa zaoberá vývojom softvéru a je dodávateľom senzorov a infraštruktúry na kľúč pre pokročilé námorné optimalizačné systémy.

Pomáha klientom na celom svete monitorovať a optimalizovať priestor okolo veterných elektrární na mori a prístavných a pobrežných prevádzkok, čo zvyšuje ich efektivitu, bezpečnosť, znižuje náklady, a podporuje environmentálnu udržateľnosť.

Prostredníctvom digitalizácie pobrežného a oceánskeho priestoru spoločnosť Vissim zabezpečuje tzv. maritime awareness. Ide o údaje v reálnom čase a ich analýzu. Celkovo tak poskytuje cennú platformu na podporu rozhodovania, ktorá pomáha optimalizovať logistiku na mori, prístavnú dopravu, chrániť morský život a zlepšiť námornú bezpečnosť.   

Technológie a systémy spoločnosti Vissim využívajú klienti v globálnom odvetví veternej energie a ťažby ropy a zemného plynu na mori, ako aj prístavné a pobrežné orgány na celom svete.

Spoločnosť Vissim má sídlo v nórskom Hortene a okrem globálnej siete partnerov má pobočky v Spojenom kráľovstve a na Slovensku.

 

Kontaktná osoba:

Tatiana LUKÁČOVÁ

HR Manager

 

Táňa pracuje v oblasti HR od roku 2014 a prešla rôznymi pozíciami v personálnej spoločnosti, neskôr presedlala do IT, spoznala svet agile a softvérového vývoja, čo v súčasnej dobe zúročuje na pozícii HR Manager v spoločnosti Vissim.

Spoločnosť má na Slovensku etablovanú pobočku v Liptovskom Mikuláši a novozaložené R&D centrum v Košiciach. Jej úlohou je prepájať tieto pobočky a vytvárať jednotnú kultúru Vissim na Slovensku, optimalizovať a unifikovať procesy a zabezpečovať moderné a príjemné pracovné prostredie pre všekých zamestnancov.

Kontakt: tatiana.lukacova@vissim.no

 

Prečo ste sa rozhodli stať súčasťou nás HRcomm-ákov?
Rozhodli sme sa stať súčasťou HRcomm, keďže je dôležité, aby HR oddelenie prinášalo do spoločnosti nové trendy, procesy, novinky, aktualizácie v legislatíve a pod. Považujeme túto platformu za jeden zo zdrojov týchto informácií a rovnako možno môžeme byť my inšpiráciou pre iné spoločnosti. Zároveň by sme radi patrili do komunity HR nadšencov a rozvíjali tak svoju pracovnú sieť.

 

Čo chcete pre HR komunitu urobiť?
Zdieľať skúsenosti, nápady, hľadať spoločné riešenia pri problémoch, s ktorými sa potýkajú všetky spoločnosti.