Wertheim, s.r.o.

Spoločnosť Wertheim patrí medzi najväčších zamestnávateľov okresu Dunajská Streda a v súčasnosti zamestnáva spolu v rámci troch závodov nachádzajúcich sa v SR okolo 530 zamestnancov a 71 agentúrnych zamestnancov.


Spoločnosť Wertheim bola založená vo Viedni v roku 1852. Trezory spoločnosti Wertheim sú už vyše 160 rokov synonymom najvyššej kvality a bezpečnosti. 
Spoločnosť sa postupne rozrástla na konglomerát firiem s ročným obratom viac ako 80 mil. EUR so sídlami vo Viedni, Gutramsdorfe, Uttendorfe, Modre, Dunajskej Strede a Kostolných Kračanoch. 


Výrobným programom spoločnosti Wertheim sú trezory (od malých súkromných až po bankové vyrábané na zákazku pre klienta), výroba oceľových konštrukcii výťahov a pohyblivých schodov, častí strojov pre rôznych odberateľov a podvozky pre hasičské resp. úžitkové vozidla.

 

Kontaktná osoba:
Mgr. Martina Bartková, HR Generalist
Do spoločnosti Wertheim nastúpila v roku 2012. Počas jej vysokoškolského štúdia sa špecializovala na podnikovú politiku a interpersonálnu komunikáciu. Pred príchodom na personálne oddelenie Wertheim, s.r.o. zastávala viacero pozícií so zameraním na prácu s ľuďmi a je rada, že svoje pracovné skúsenosti  získané v zahraničných spoločnostiach môže vo Werheim aj naďalej využívať a  rozvíjať.