ZľavaDňa, s.r.o.

Sektor: Poradenstvo, vzdelávanie; Služby
Regionálne kluby: HRcomm klub BRATISLAVA
Domovská stránka: www.zlavadna.sk

 

Hlavný predmet činnosti:

  • Služby webového portálu.

 

 

Sme najväčší online predajca online zážitkov. ZľavaDňa vám už od roku 2010 prináša nové zážitky, pozýva vás objavovať Slovensko cez zážitky, ochutnávať reštaurácie, zažiť radosť, či adrenalín cez ponuku atrakcií alebo si užívať oddych, wellness v špičkových hoteloch na Slovensku a v okolitých krajinách. S radosťou sme tu pre vás vždy, keď hľadáte správnu službu za férovú cenu.

 

 

Kontaktná osoba:

Mgr. Ľudmila GUERIN
Group Sales & HR Director

 

Ľudmila Guerin momentálne zastáva pozíciu Group Sales and HR Director, jej hlavnou náplňou práce je riadenie obchodu ZľavaDňa a Foxovboxo, novej online rezervačnej platformy podporujúcej cestovný ruch na Slovensku. Okrem iného sa venuje oblasti HR v spoločnosti. Ľudmila pôsobí už 5 rokov v HRcomm asociácii, začala na poste Viceprezidentky pre zahraničné vzťahy a v roku 2022 bola zvolená za jej prezidentku. Svoje viac než 16ročné skúsenosti a znalosti nadobudla práve v oblasti obchodu a HR. Predtým než prišla do ZľavaDňa a Foxoboxo pracovala 13 rokov pre renomovanú medzinárodnú spoločnosť PwC ako Senior Manažér v oblasti Transformácie a People & Change na regionálnej úrovni.

 

 

 

Prečo ste sa rozhodli stať súčasťou nás HRcomm-ákov?

Chcem pokračovať v budovaní HR komunity na Slovensku aktivitami s pridanou hodnotou ako sú konferencie, semináre a odborné webináre.

 

Čo chcete pre HR komunitu urobiť?

Spoločne s tímom vytvárať platformy, prostredie, ktoré pomáha inšpirovať, vzdelávať ľudí, ktorých oblasť HR profesne zaujíma. Otvárať nové témy, prinášať zaujímavých spíkrov, zameriavať sa na Trendy a Inovácie v HR.

 

S akými témami sa chcete s nami podeliť?

Leadership, kultúra, zamestnanecká značka, výkonnostný manažment, odmeňovanie, či diverzita a inklúzia a wellbeing.