ZKW Slovakia s.r.o.

ZKW Slovakia je medzinárodná spoločnosť, ktorá sa zaoberá výrobou a vývojom svetlometov pre automobilový priemysel. Vyvíjame svetlá predovšetkým pre prémiový segment automobilov, pre značky ako Audi, BMW, VW, Mercedes a iné. Na Slovensku v obci Krušovce pri Topoľčanoch máme sústredenú výrobu aj vývojové centrum. Firma na Slovensku v lete oslávi svoje 10. výročie vzniku. Ako firma sa neustále rozrastáme, momentálne máme viac ako 2 000 zamestnancov. O našich zamestnancov sa staráme, poskytujeme kontinuálne vzdelávanie prostredníctvom interných trénerov, ako aj jazykové vzdelávanie priamo vo firme. 

 


Kontaktná osoba: 
Eva CHUDÁ
Head of Human Resources

 

Eva je od 1.1.2016 zodpovedná za personálne a mzdové oddelenie v spoločnosti ZKW Slovakia. Do ZKW nastúpila zo spoločnosti General Electric, kde riadila personálne aktivity v šiestich krajinách EÚ. Tu nadobudla bohaté skúsenosti z rôznych oblastí strategického riadenia ľudských zdrojov vrátane rozvoja talentov, leadershipu, odmeňovania a benefitov, koučingu alebo riadenia procesov. Vo voľnom čase sa okrem rodiny rada venuje turistike a umeniu, ale jej obľúbenými aktivitami sú aj beh a crossfit.
 

Kontakt: Eva.Chuda@zkw.sk

 


Prečo ste sa rozhodli stať súčasťou nás HRcomm-ákov?

„Ako HR špecialisti v ZKW Slovakia máme záujem byť súčasťou HRcomm, nakoľko sa chceme inšpirovať a vnímať nové trendy v HR. Tiež chceme aktívne prispieť svojimi vlastnými skúsenosťami a shareovať informácie s ostatnými kolegami v biznise. Sme zvedaví na nové trendy, ktoré nám pomôžu zdokonaliť naše HR procesy a máme záujem aj o spoluprácu so šikovnými ľuďmi z HRcomm, ktorí organizujú okrem iného aj mnohé zaujímavé eventy a konferencie.“