Juraj Gabrhel a Chopok

Vyspovedali sme aj Juraja Gabrhela zo spoločnosti e-learnmedia, z ktorého účasti sa tešíme na (takmer) každej našej konferencii:

 

1. Juraj, čo Ty a Chopok (okrem lyžovania)?
Chopok je úžasné miesto pre množstvo zimných aj letných in/out-doorových aktivít. Medzi tie ultra adrenalínové určite patria konferencie HRcomm. Nie je jednoduché zvládať náročné krízové situácie, keď medzi prvým a druhým konferenčným dňom zostáva v lepšom prípade hodina na spánok. No ako sa vraví, WORK HARD, PLAY HARD smiley. Vrelo odporúčam oba atribúty! A čo ja a Chopok? Milujem Chopok!

 

2. Čo Ty a HRcomm?
Za tých pár rokov som vďaka HRcomm-u spoznal pár priateľov a veľa inšpiratívnych ľudí. HRcomm pre mňa osobne však znamená predovšetkým výnimočnú komunitu profesionálov, ktorí  s obrovskou láskou a chuťou robia aj ten náš malý slovenský „HR“ svet lepším miestom pre život smiley

 

3. Koho chceš tento krát na Chopku stretnúť?
Extrémne ťažká otázka a keď budem menovať, určite na veľa ľudí zabudnem a potom im budem musieť (veľmi rád) zobrať drink smiley. Ale aby sociálne siete dostali zadosť, veľmi sa teším AJ na Táňu Orglerovú, Braňa Vargica, Luciu Laukovú, Andrejku Gondovú, Luciu LitavcovúRasťa Wölcza, Vierku Lukáčovú, Lukáša Bakoša, Dalibora Slávika, Paľa Uhrinčaťa, ... a v neposlednom rade na barmana Jana. Jano na hrad!

 

Juraj Gabrhel
CEO, e-learnmedia


Prečo má podľa Lukáša Bakoša z Maxman Consultants Chopok vynikajúcu karmu? Dočítate sa v miniblogu tu.
Čo okrem spájania ľudí oceňuje Andrej Winter z JobAngels.co na chopkových konferenciách? Dočítate sa v miniblogu tu.

Prečo majú podľa Dalibora Slávika zo Slávik & Stell konferencie na Chopku čarovný podtón? Dočítate sa tu.