Workshop FIT & SMILE

16. september 2015 - Bratislava, 12.30 - 17.00 (priestory spoločnosti People Elements na Zámockej ulici č. 22)
workshop

 

 

"To, na čom si behom nášho pracovného dňa pochutíme alebo skôr to, čo máme šancu v strese narýchlo do seba dostať, je len jednou z časti mozaiky, ktorá vytvára našu spokojnosť v práci. A kto z nás by nechcel chodiť do práce s radosťou? Aj keď radosť z práce a stres pri návale úloh na prvý pohľad vôbec nepatria k sebe… Čo ale patri k sebe? Čo vlastne patri k nám, aby sme sa v práci mohli cítiť lepšie? Spoločne sa na to pozrieme alebo časť z toho si priamo vyskúšame a zažijeme na našom spoločnom stretnutí budúcu stredu. Aktívne si zacvičíme, osviežime sa čerstvými ovocnými smoothies, ktoré si sami pripravíme. Tak isto ako počas našej práce stres neodíde sám od seba, tak isto aktívne strávime popoludnie, ktoré bude tak zaujímavé ako si ho sami vytvoríme… :) 
Chýbajúcu energiu nám dodá aktívne tvorivý čas strávený na workshope. A keby náhodou bolo energie malo, tak nás môže zachrániť nejaká tá kávička :) 
Zopár myšlienok a inšpiratívnych pohľadov ako a či nás káva dokáže podporiť nájdete v tomto článku… stačí klik alebo dúšok dobrej kávy :) článok si môžete voľne stiahnuť alebo zdieľať…
Prajem super pohodu a dobru náladu :)"


Marián Minárik, Executive Partner COMM-PASS