HRcomm kluby

Milí priatelia, 

 

klubový formát akcií, ktorý má svoje dlhoročné miesto v HRcomm, prešiel začiatkom roka tiež mnohými zmenami:

 

  • Rozlúčili sme sa s Marekom Bobákom a s Michalom Bačom, ktorí viedli stredoslovenský a bratislavský klub. Obom by som rada touto cestou v mene celého HRcomm poďakovala za mnohé skvelé semináre i webináre, ktoré sme spoločne pre HR komunitu pripravili.
  • Zároveň vítam v našej klubovej partii nových vedúcich regionálnych klubov. Zuzka Gajdošová bude pripravovať aktivity za stredoslovensky región a Maxim Strashun sa bude starať o aktivity v bratislavskom regióne.
  • Monika Tajblik Löfflerová naďalej pokračuje v reprezentácii HRcomm klubov v tričku východoslovenského regiónu a ja, Zuzana Boorová zostavám verná západoslovenskému regiónu.

 

Na čo sa môžeme tešiť tento rok v rámci klubových webinárov?


Aj vďaka vašim nápadom a množstvu reakcií, ktoré ste nám poslali v januári pri prieskume vašich očakávaní, sme zostavili zoznam tém, ktoré ste si vybrali alebo navrhli na realizáciu počas roka 2022.

Do prvej dvadsiatky sa prebojovali v silnej konkurencii rôznorodé a zaujímavé témy. Mnohé termíny, kedy sa spoločne pri nich budeme stretávať sú už známe a ak nie, tak ich postupne nájdete na našej stránke alebo na sociálnych sieťach.
 
Budeme sa venovať inováciám v HR i nevyhnutnej transformácii spojenej s digitalizáciou HR procesov. Pozrieme sa na hardové témy – na HR KPI, na projektové i procesné riadenie, nezabudneme ani na people analytics či na odmeňovanie.
V oblasti L&D sa spolu pozrieme napr. na to, ako merať prínos rozvojových programov, na metriky talent managementu, ako nastaviť a zaviesť interný mentoring vo firme či ako pracovať s rozvojom talentov.
Nezabudli sme ani na leadership, ktorý presunom do hybridného sveta a postupnými návratmi do kancelárií prešiel veľkými zmenami, pripravujeme predstavenie regeneratívnych princípov leadershipu. Otvoríme spolu s vami i témy tykajúce sa kultúry, employer brandingu či wellbeingu.

Súčasťou pripravovaných aktivít budú i legislatívne témy, kde sa už počas mája a júna budeme venovať flexibilite v riadení pracovnej doby spolu s Dáškou Zukalovou, členkou predstavenstva HRcomm.

 

Už teraz sa tešíme na naše spoločné klubovanie a na všetky akcie, ktoré budeme pre vás a s vami pripravovať.

 

 

Zuzana Boorová

členka predstavenstva HRcomm a vedúca HRcomm klubov