DEWYTTA

Sme unikátnym startupom v oblasti spájania uchádzačov o prácu a firiem, ktoré nových zamestnancov hľadajú. Na jednej strane vytvárame výnimočný priestor pre uchádzačov, aby prezentovali svoje kvality autenticky, a vďaka tomu boli úspešní pri uplatnení sa v rôznych pracovných oblastiach. Na strane druhej firmám ponúkame originálny spôsob, ako môžu úsporne, efektívne a za krátky čas odhaliť potenciál človeka a získať tak kvalitného člena do tímu. 


 

 

 

 

Kontaktná osoba:

Blanka Murová

konateľ

 

Práca s ľuďmi môže mať množstvo podôb a foriem. Blanka dlhodobo pôsobila na pozíciách, ktoré si prirodzene vyžadovali  kreativitu a inovácie v prístupoch k ľuďom. Manažérske pozície v bankovníctve, poisťovníctve a riadenie rôznorodých tímov viedli Blanku pozitívnym smerom k neustálemu zamýšľaniu sa nad nevyhnutnosťou zjednodušovania života zamestnancov. Aktívne počúvanie ľudí – zamestnancov a aj zamestnávateľov – a zároveň množstvo skúseností Blanky s výberovými procesmi, pohovormi a náborom, prispeli ku vzniku spoločnosti dewytta. Spoločnosť spája firmy s uchádzačmi o prácu inovatívnym spôsobom prostredníctvom personalizovaného videoprofilu a napomáha tak naplniť očakávania firiem aj potenciálnych zamestnancov.

Kontakt: blanka.murova@dewytta.com

 

 

Prečo ste sa rozhodli stať súčasťou nás HRcomm-ákov?

 

Byť v kontakte s komunitou, ktorá sa intenzívne zaoberá aktuálnymi trendmi v oblasti HR, zbiera a aktívne pracuje s online informáciami z firiem a z trhu práce, je pre nás obrovským prínosom. Vzhľadom nato, že HR COMM je komunitou, ktorá inovatívne trendy dokonca vytvára a podporuje ich implementáciu, tak byť „pri tom“, teda byť súčasťou, je pre nás v dewytte veľkou inšpiráciou.

 

Čo chcete pre HR komunitu urobiť?

Sme pripravení sa zapojiť do aktivít, ktoré pomôžu zvýšiť povedomie o oblasti HR a HR COMM ( zverejnenie na web stránke, na dokladoch pre spolupracujúce firmy...) a zároveň byť aktívnym členom na podujatiach, kde budeme s našimi skúsenosťami pridanou hodnotou.

 

S akými témami sa chcete s nami podeliť?

Pozitívne vnímame využívanie nových technológii (napr. AI) v recruitingu, headhuntingu, ktoré zrýchľujú a zefektívňujú proces výberu nového zamestnanca. Zároveň priebežne sledujeme stav a vývoj na trhu práce so všetkými reálnymi komplikáciami ako je napr. nedostatok prac. sily. Preto je pre nás dôležité hľadať rovnováhu medzi efektivitou výberu zamestnávateľa cez technológie a zároveň hľadanie potenciálu v ľuďoch aj ľudskou optikou.  Naše skúsenosti budeme s HR komunitou radi zdieľať.