Hoval, s.r.o.

Sektor: Energetika
Regionálne kluby: HRcomm klub ZÁPAD
Domovská stránka: www.hoval.com

 

Hlavný predmet činnosti:

Všetko začalo multifunkčným sporákom - okrem varenia umožňoval i vykurovanie. Hoval tak prvýkrát uskutočnil svoju víziu - maximálne využitie energie v jednom systéme. Z inšpirácie touto geniálne jednoduchou myšlienkou vychádzajú ďalšie, stále sofistikovanejšie vykurovacie zariadenia pre rôzne energetické médiá; čoskoro sa k nim pridali aj zariadenia pre vetranie a chladenie.

Hoval je v súčasnosti jednou z popredných medzinárodných spoločností v oblasti vykurovania a vzduchotechniky. Jeho široký sortiment zahŕňa kotly na pelety, tepelné čerpadlá a solárne systémy a ponúka komplexný rad plynových a olejových kondenzačných kotlov, ako aj riešenia pre riadené vetranie obytných priestorov, systémy vnútornej klímy a rekuperáciu energie. Hoval je významný dodávateľ, ktorý ponúka vykurovacie systémy pre všetky dostupné zdroje energie, ako aj sofistikované systémy rekuperácie budov a interiérov.

Po výrobkoch spoločnosti Hoval je vysoký dopyt, celá skupina zastáva navyše obzvlášť silnú pozíciu na trhu s prémiovými tepelnými čerpadlami. Vzhľadom na to, že dopyt po tepelných čerpadlách v poslednej dobe exponenciálne rastie, pracuje spoločnosť Hoval na rozšírení svojich kapacít a buduje nové výrobné závody na výrobu tepelných čerpadiel vo svojom sídle vo Vaduze a v Istebnom. V rámci týchto prác bude rozšírený aj súčasný závod v Istebnom.

 

Kontaktná osoba:

Eva HAŠKOVÁ

HR manažérka

 

"Celý svoj profesijný život sa pohybujem vo výrobných spoločnostiach a výroba sa stala mojou srdcovou záležitosťou. Pôsobila som na oddelení kvality, implementovala som systémy manažérstva kvality, avšak posledných 10 rokov pôsobím v HR svete. Mám za sebou  (a momentálne aj pred sebou ☺)  viaceré úspešné HR projekty v rozvíjajúcich sa spoločnostiach."

 

 

Prečo ste sa rozhodli stať súčasťou nás HRcomm-ákov?

Komunitu HRcomm sledujem od začiatku môjho pôsobenia v HR, kedy som sa aj prvý krát zúčastnila na HRcomm konferencii.  Členstvo v HR comm ponúka rôzne benefity a príležitosti na vzdelávanie a networking, ktorý je pre mňa veľmi dôležitý.

 

Čo chcete pre HR komunitu urobiť?

Veľmi radi by sme sa zapojili do rôznych aktivít, ktoré Hr comm organizuje. Veľmi radi prispejeme zdieľaním skúseností z rôznych HR tém.

 

S akými témami sa chcete s nami podeliť?

Momentálne je pre nás témou číslo jeden Employer branding a jeho správne načasovanie.