Novartis Slovakia s.r.o.

Spoločnosť Novartis ako globálna farmaceutická firma je svetovou jednotkou v oblasti inovatívnej liečby. Vďaka najnovším vedeckým poznatkom prináša odpovede na najväčšie celospoločenské výzvy v zdravotníctve. Zameriava sa na výskum a vývoj prelomových liečebných prístupov a hľadá cesty ako zabezpečiť ich dostupnosť čo najväčšiemu počtu ľudí. Má sídlo v Bazileji vo Švajčiarsku a zamestnáva vyše 100 000 ľudí vo viac ako 140 krajinách sveta. Na Slovensku sídli v Bratislave a zabezpečuje dostupnosť svojich liekov slovenským pacientom v rôznych terapeutických líniách.

 

Kontaktná osoba:

Petra FÜRBECKOVÁ

Head of People & Organization Novartis Slovakia

 

Po ukončení štúdia psychológie Petra pracovala na rôznych HR pozíciách najmä v rámci technologického sektora, od roku 2017 pracuje v spoločnosti Novartis group na pozícii Country head of HR. Jej celoživotnou srdcovou oblasťou v rámci HR je talent management a rozvoj ľudí a organizácie, v posledných rokoch je jej prioritou kultivácia firemnej kultúry s dôrazom na leadership development a akceleráciu rozvoja interných talentov. Podporuje a rozvíja HR talenty vo vlastných organizáciách alebo formou mentoringu aj kolegov z iných spoločností.

 

Kontakt: petra.furbeckova@novartis.com

 

 

 

Prečo ste sa rozhodli stať súčasťou nás HRcomm-ákov?

HRcomm vnímame ako výborný priestor na budovanie a rozvoj HR komunity na Slovensku. Zdieľanie nových informácií a svojich skúseností nás všetkých formuje a posúva ďalej. Radi sa k tomu pridáme, necháme sa inšpirovať a veríme, že sa tiež staneme inšpiráciou.

 

Čo chcete pre HR komunitu urobiť?

Radi sa budeme aktívne zapájať do HRcomm aktivít, podujatí a diskusií, kde môžeme zdieľať svoje skúsenosti a presvedčenia o tom, akým spôsobom môžeme najlepšie pomáhať budovať ľudí a naše spoločnosti.

 

S akými témami sa chcete s nami podeliť?

Našou srdcovkou je rozvoj ľudí, podpora talentov, vytváranie priestoru pre rast či budovanie firemnej kultúry. Zároveň sa vieme nadchnúť pre inovácie v HR aj spoločenskú zodpovednosť.