Life Up s.r.o.

Sektor: Poradenstvo, vzdelávanie
Regionálne kluby: HRcomm klub BRATISLAVA
Domovská stránka: www.life-up.sk

 

Hlavný predmet činnosti:

Spoločnosť Life Up je vzdelávaco - poradenská agentúra poskytujúca služby v oblasti firemného vzdelávania, rozvoja a koučingu.

Sme tím profesionálov, ktorí tvoria a realizujú pre väčšie spoločnosti rozvojové programy, často prispôsobované na mieru firemnej kultúry. Rozvojové programy pod taktovkou Life Up sa najčastejšie zameriavajú na témy tímových vzťahov, tímovej dynamiky a tímového koučingu. Líderské programy Life Up sa zameriavajú na posilnenie nevyhnutných líderských zručností 21. storočia ako sú Kritické myslenie, Emočná zrelosť v roli lídra, Wellbeing a Koučing.

Posledných 5 rokov sme absolvovali niekoľko úspešných projektov v téme reorganizácia a vedenie tímov v čase väčších procesných zmien ako sú fúzia, zmeny zostavy tímov a segmentov a s tým spojená podpora lídrov v týchto časoch a tiež replacement a outplacement ľudí počas alebo po fúzii.

V tíme Life Up sú aj konzultanti s HR skúsenosťou, preto sú pre nás zostavy a podpora mentoringových a talentových programov radosťou, pretože veríme na princíp, že väčšie procesné zmeny prinášajú aj mnohé príležitosti, nielen náročné situácie. 

 

Kontaktná osoba:

Mgr. Ľubica TAKÁČOVÁ

Managing Director, Senior Tréner

 

Ľubica sa pohybuje vo svete L&D a HR 25 rokov. V rámci svojej kariéry pôsobila v 2 väčších finančných spoločnostiach, z toho v jednej na pozícii L&D manažérky ako zodpovedná za projekt vzdelávania v rámci strednej a východnej Európy. Posledných 15 rokov vedie vlastnú spoločnosť Life Up (predtým Timit), ktorá pôsobí vo vzdelávaco - poradenskej oblasti. Ľubica a niektorí tréneri Life Up tímu sú intenzívnou a aktívnou súčasťou vzdelávacej, koučovacej a terapeutickej komunity na Slovensku. Life Up je tiež súčasťou zmysluplných, neziskových projektov, kde je prítomná téma vzdelávania ako celoživotnej filozofie.

 

Prečo ste sa rozhodli stať súčasťou nás HRcomm-ákov?

Chceme byť súčasťou komunity, ktorá má dosah a vplyv na celkovú spoločenskú atmosféru. 

V tíme Life Up veríme, že všetky HR oddelenia vo firmách sú srdcom firmy, ktoré vie vo veľkej miere ovplyvňovať viaceré úrovne motivácie, správania a vzájomného rešpektu ľudí. HR komunita má tiež z nášho pohľadu aj spoločenskú zodpovednosť, pretože HR oddelenia sú často partnerom pre vedenie pri strategických rozhodnutiach a smerovaní firiem. To je dôvod, pre ktorý chceme byť súčasťou a pomôcť tak k zlepšeniu celkovej spoločenskej atmosféry.

 

Čo chcete pre HR komunitu urobiť?

Byť podporným článkom pre HR komunitu, lebo ľudské zdroje ako partnerský, podporný tím všetkých zamestnancom nezávisle na predmete podnikania vyžaduje veľkú mieru rešpektu a citlivej práce s rozdielnymi generáciami a potrebami ľudí vo firmách.  Zároveň v prípade nami preferovaných oblastí, v ktorých máme skúsenosť, môžeme byť aj v roli poradenskej.

 

S akými témami sa chcete s nami podeliť?

Radi by sme boli prínosní v téme podpory L&D tímov, ktoré sú neoddeliteľnou súčasťou HR oddelení. V rámci Learning&Development oblasti sa v posledných rokov intenzívne venujeme príprave líderských rozvojových programov na mieru a obzvlášť tvorbe a realizácii tímových rozvojových programov. 

Veríme, že učiace sa organizácie majú rozvojové procesy a podporu ľudí  formou vzdelávania ako prioritu.  

V neposlednom rade sme v posledných rokoch boli súčasťou vzdelávania v spoločnostiach, ktoré prechádzali náročnými fúziami alebo transformačnými procesmi, preto veríme, že je Life Up partnerom do diskusie v daných témach.

Niektorí členovia nášho tímu majú zároveň v HR procesoch intenzívnu skúsenosť vo výberoch a tiež v oblasti prípravy, metodiky, realizácie Assessment a Development Centier. Viacerí z tímu máme intenzívnu prax v roli tvorcov metodík a obsahu AC / DC a v roliach moderátorov a pozorovateľov.