Origos Group, s.r.o.

Sektor: Obchod (FMCG, Retail)
Regionálne kluby: HRcomm klub ZÁPAD
Domovská stránka: www.origos.eu

 

Hlavný predmet činnosti:

Sme rodinnou firmou, multigeneračnou značkou, na ktorú človek pomyslí ako na prvú, keď si bude vyberať bicykel a doplnky sám pre seba alebo pre svoju rodinu.

Riadime sa mottom: Bezpečne a v každom ročnom období. Našim cieľom je byť súčasťou aktívneho spôsobu života človeka, od detstva až po dospelosť. Sme tí, ktorí pomáhajú spájať generácie pomocou zdravého pohybu.

 

Kontaktná osoba:

Ing. Zuzana HANUSKOVÁ, KCs

HR manažér

 

Po vyštudovaní ekonomickej fakulty svoju kariéru zamerala do oblasti ľudských zdrojov, ktorej sa venuje už viac ako 15 rokov. Počas svojej kariéry zodpovedala  za tvorbu, riadenie a implementácia stratégie ľudských zdrojov vo viacerých výrobných závodoch na Slovensku. Viedla tím 10 kolegov, zastrešovala takmer 1000 zamestnancov. Viedla a koordinovala integráciu ľudských zdrojov a s obchodnou stratégiou a celkovou stratégiou spoločnosti. Nastavovala odmeňovacie systémy, systémy hodnotenia. Pripravovala a realizovala plány na stabilizáciu zamestnancov a motivačné procesy v spoločnosti.
Ako HR manažér a kouč v súčasnosti pomáha ľuďom v ich rozvoji v rýchlom a ťažkom svete priemyslu, vedie klientov v ich pracovnom prostredí, rozvoji, kariérnom poradenstve, upevňujem tímovú spoluprácu, či obchodnícku orientáciu. 
Človečina a ľudskosť sú slová, ktoré ju charakterizujú. Verí, že za každým z nás sa skrýva krásny príbeh. Je človek prírody, vzduchu, zelene a tepla.

 

 

Prečo ste sa rozhodli stať súčasťou nás HRcomm-ákov?

Našou najväčšou firemnou hodnotou sú naši ľudia.

Chceme prinášať inšpirácie medzi zamestnancov a rozvíjať ich. Veríme, že keď ľudia nachádzajúci zmysel a radosť vo svojej práci, sú motivovanejší a produktívnejší.

Keď sa zamestnanci cítia ocenení, podporovaní a zapojení, vytvára sa prostredie, v ktorom môžu dosahovať svoj plný potenciál. Súčasné pracovné prostredie sa neustále mení a vyžaduje si nové myšlienky a prístupy k riadeniu ľudí.

 

Čo chcete pre HR komunitu urobiť?

Veľmi radi sa budeme spolupodieľať na tvorbe obsahov eventov HRcommu.

 

S akými témami sa chcete s nami podeliť?

Radi sa podelíme so skúsenosťami z oblasti fungovania obchodnej rodinnej firmy. Naša HR manažérka Vás rada prevedie svetom kouča, prípadne si s kýmkoľvek komu to bude užitočné zakoučuje.