PricewaterhouseCoopers Advisory s.r.o.

Sektor: Poradenstvo, vzdelávanie; Služby
Regionálne kluby: HRcomm klub BRATISLAVA
Domovská stránka: www.pwc.com

 

Hlavný predmet činnosti:

  • Poradenská spoločnosť.

 

 

PwC je najväčšia poradenská spoločnosť na Slovensku.

Pomáhame spoločnostiam vytvárať hodnotu, ktorú hľadajú, poskytovaním vysokej kvality v oblasti audítorských, daňových a poradenských služieb. Poznáme biznis a firemné procesy najlepšie vďaka unikátnej kombinácii finančných, procesných a IT expertov pod jednou strechou a preto vieme nielen navrhnúť, ale aj zrealizovať na mieru šité digitálne riešenia pre zefektívnenie vášho biznisu a vašich procesov.

 

 

Kontaktná osoba:

Anna STRÝČKOVÁ
Senior konzultant HR poradenstva

 

Anna v rámci HR poradenstva v PwC Slovensko zodpovedá za rôzne projekty na témy súvisiace s oblasťou ľudských zdrojov. Má na starosti tímový rozvoj a stratégiu, vedenie projektov, rozvoj služieb a vzťahov s klientmi, ako aj každoročne organizované PwC prieskumy: PayWell: prieskum platov a zamestnaneckých benefitov a HR Benchmarking – prieskum efektivity riadenia ľudských zdrojov. Jej expertíza je najmä v oblasti zefektívňovania odmeňovania za účelom rastu zamestnaneckej angažovanosti a výkonu a ovláda viaceré prístupy k hodnoteniu pracovných pozícií a tvorbe platových prieskumov. Počas svojej práce v konzultačnej spoločnosti Korn Ferry mala príležitosť spolupracovať s mnohými klientmi z rôznych oblastí podnikania, vrátane automobilového priemyslu, výroby, logistiky, služieb, IT a telekomunikácií a maloobchodného sektora.

 

 

Prečo ste sa rozhodli stať súčasťou nás HRcomm-ákov?

HRcomm je popredná organizácia, ktorá spája profesionálov z oblasti ľudských zdrojov a ponúka možnosť zoznámiť sa so zaujímavými ľuďmi a obohacovať sa cennými skúsenosťami, názormi a plnohodnotnými diskusiami na aktuálne témy.

 

Čo chcete pre HR komunitu urobiť?

Našim zámerom je aktívne prispievať k zdieľaniu skúseností a trendov v oblasti poradenstva pre ľudské zdroje a zároveň sa angažovať v rámci členstva v tejto dynamickej komunite.

 

S akými témami sa chcete s nami podeliť?

Najnovšie trendy v oblasti odmeňovania, zamestnaneckých benefitov, efektivity riadenia ľudských zdrojov, organizácie práce a zamestnaneckej angažovanosti.